A rendezvényszervező

A rendezvényszervezés alapjait Lothar Matthäus, a világhírű német labdarúgó és edző mellett szerezhettem meg. A feladataim közé tartoztak olyan nagy volumenű mérkőzések, túrák szervezése, mint a Magyarország-Argentína labdarúgó mérkőzés, mely egy napon került megrendezésre a Horvátország-Brazília összecsapással, melynek előkészületeiben ugyancsak részt vettem. Szerveztem a magyar válogatott kínai, thai, amerikai túráit, mérkőzéseit. A szövetséget elhagyva egy szomorú eseményhez kapcsolódott e területen kifejtett aktivitásom: Zavadszky Gábor 2006-os halálát követően többször szerveztem emléktornát a Papp László Arénában, valamint mérkőzéseket a kiváló sportember és apuka tiszteletére.

2011 új fejezetet nyílott számomra a rendezvényszervezés területén. Egy borús őszi napon jött az ötlet egy nagy, az egész futballtársadalmat összefogó, klub-hovatartozást nélkülöző esti „buli” rendezésére. Egy esemény, ahol sportolók, vezetők, szponzorok, támogatók, és szimpatizánsok együtt tölthetnek el egy estét, egy olyan event, ami korábban még nem volt. 10 nap alatt szerveztük meg Magyarország első nagy, éjszakai futballtalálkozóját, szakmai díjátadóját melyre 1500-an voltak kíváncsiak.

2013-ban egy új útra léptünk. Megismerkedtünk Kovács Péter „Petikével”, freestyle futball világbajnokunkkal, és Karászi „Rocco” Rolival, az Európa bajnokkal. A nagy egymásra-találásnak gyors tettek lettek a következményei, így sikerült 2013 decemberében hazánkban először megszervezni a Freestyle Európa bajnokságot, ahova közel 20 ország 100 versenyzője nevezett. Az esemény sikerét a nemzetközi szövetség köszönőlevelein kívül mi sem jelzi fényesebben, mint az a tény, hogy a statisztikák szerint 155 ország, 350 millió háztartásába jutott el az EB híre, 13 különböző nyelven.

A rendezvények folytatódtak 2014-ben is, bővítve a sort a Red Bull-val való együttműködésünknek köszönhetően. Lehetőséget kaptunk arra is, hogy nemzetközileg kipróbáljuk magunkat, így részt vettünk Brazília 1994-es és 2002-es futball világbajnokainak szóló külföldi fellépések szervezésében és lebonyolításában.

A 2015-ös évtől újabb lépcsőfokok következtek, és új partnereinknek köszönhetően a rendezvényszervezés számos új területén alkothattunk elismerésre méltót. A csapatépítők, konferenciák, divatbemutatók, a vállalati-, az állami-, és magán-megrendelések, valamint a gyerekprogramok mellett nem maradhattak el a korábban már megszokott, saját rendezvények sem.

A sport területén sem adtuk alább, több verseny, versenysorozat kitalálói, ötletgazdái és megvalósítói is vagyunk egyben.

Oszd meg!
A rendezvény- szervező
Hrutka János