Sport

14185

14185!
Ennyien látták az NB1 hétvégi fordulóját, pedig húsvétkor, együtt a család, akár egy kellemes (családbarát) program is lehetett volna a kedvencek meccsét megnézni. 14185!

 Ehhez a számhoz a legtöbbet a Puskás Akadémia - Ferencváros nyitómérkőzés tett hozzá, a hivatalos adatok szerint 3812-en voltak a Pancho Arénában. Egy kicsit fel is kaptam a fejem a szám láttán. Kutakodtam egy picit, hiszen másra emlékeztem, és már az első oldalon (wikipédia) kiderült, hogy a felcsúti létesítmény befogadóképessége 3500 fő! Na most az lehet, hogy a labdaszedőkkel, játékosokkal, mentősökkel, a stábbal, a rendőrökkel és a kutyáikkal, mindenkivel együtt talán meg is közelíthetnénk ezt a számot, de a lelátó több helyen így is foghíjasnak tűnt. 
Az enyhén tupírozott számok, és Csányi Sándor április elsejei nyilatkozata után (melyet két nappal később korrigáltak többen is az elnökségből) még reménykedhetnénk is abban, hogy végre mindenki elgondolkozik azon, hogy vajon a futball van a szurkolókért, vagy a szurkolók a futballért? 
Elgondolkozik?
Mert futball az van (már amilyen), szurkoló nincs, "családról" meg beszélni sem lehet!

2015, április, 7 Hrutka (Rudi) János 1

Related Articles

Oszd meg!
14185
Hrutka János