Sport

Dárdai dillemái

Nehéz helyzetben a kapitány!
Végy egy jó kapust! - tartja a futball aranyszabályzatának egyes számú pontja, ha egy csapat összeállításáról beszélünk. 
A két fronton is igen erős megmérettetés alatt lévő szövetségi kapitányunk már az első bekezdésnél is nagy dilemma előtt állhat, sőt, nagy problémákkal szembesülhet:

Király Gabi a Fulhamnél még nem lépett pályára az idén, de Bogdán Ádám is csak két kupamérkőzést számlál 2015-ben. Mondhatnánk, hogy az egyetlen biztosan lehetőséget kapó portásunk a ferencvárosi Dibusz Dénes, aki még gólt sem kapott ebben az évben, de a kupamérkőzéssel együtt is csak 4 magyar derbi szerepel a neve mellett, és nem is biztos, hogy nemzetközileg a legrutinosabb portásunk, aki bevethető lenne Görögország ellen! A helléneket talán legjobban ismerő, az 5 éve náluk vendégeskedő Megyeri Balázs rendelkezik a legtöbb összecsapással, többel mint 3 másik kollégája összesen, 9-szer állt idén a gólvonal elött, 6-szor maradt érintetlen a hálója. Újoncként az ő szerepeltetése sem lenne teljesen kockázatmentes!
Ilyenkor egy picit kíváncsi már az ember... pláne, ha érintett is egy kicsit! Vajon melyik hálóőr akad Dárdai Pál hálójába?! :-)

fotó: sport365.hu

2015, március, 17 Hrutka (Rudi) János 1

Related Articles

Oszd meg!
Dárdai dillemái
Hrutka János